Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از صبح کابل، وزارت مالیه، اعلام کرده است؛ برای مالکان موتر‌هایی که در آتش‌سوزی گمرک اسلام‌قلعه زیان‌مند شده اند، ۸ میلیون دالر توزیع خواهد شد.

محمدخالد پاینده، سرپرست وزارت مالیه، روز شنبه (۸ جوزا)، در دیدار با نمایندگان مالکان موتر‌های زیان‌مند از آتش‌سوزی در گمرک اسلام‌قلعه، این موضوع را مطرح کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیئت بلندرتبه‌ی حکومت برای بررسی آتش‌سوزی در گمرک اسلام‌قلعه به مالکان موتر‌های زیان‌مند از این رویداد، وعده سپرده اند که حکومت متعهد به همکاری و رسیدگی به خواست‌های مشروع آن‌ها خواهد بود.

سرپرست وزارت مالیه، از نمایندگان شرکت‌های ترانسپورتی خواسته است که این مقدار پول را به گونه‌ی عادلانه برای زیان‌مندان توزیع کند.

در نتیجه‌ی آتش‌سوزی‌ای که در بیست‌وپنجم دلو سال گذشته در گمرک مرزی اسلام‌قلعه در ولایت هرات رخ داد، نزدیک به هزار موتر باربری در آتش سوخت. تا اکنون، آمار نهایی‌ای از مقدار خساراتی که در این رویداد به تاجران و مالکان موتر‌ها رسیده، نشر نشده است؛ اما تخمین زده می‌شود که در این رویداد بیش از صد میلیون افغانی خساره وارد شده باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وقوع آتش سوزی دولت افغانستان برآورد خسارت گمرک اسلام قلعه آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۸۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیونی به کسب و کار‌های فعال در سکو‌های داخلی

مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، در خصوص جزییات بیشتر این خبر گفت: این وام به دسته‌ای از کسب و کار‌های حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکو‌های مشمول هستند. به گفته وی، این سکو‌ها شامل: ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

وی با اشاره به وجود دسته بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکار‌های صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان داشت: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کار‌های حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی‌ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است. به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات رانندگان حمل و نقل عمومی در مرز مهران‌
  • ورزشگاه تیم جدید لیگ برتر ایران ؛ لُر آره‌نا
  • حمایت سازمان فناوری اطلاعات از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال
  • ورود و خروج محوطه داخل گمرک مهران باید کنترل شود
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • اعطای وام به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیونی به کسب و کار‌های فعال در سکو‌های داخلی
  • عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد
  • استفاده مالکان چاه‌های کشاورزی از نیروگاه خورشیدی
  • اعطای مشوقهای قابل توجه به سربازان دارای مهارت